Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 15. marraskuuta 2013

Vapaa päivä

Työharjoittelun tiimellyksessä ei ole ollut mitään uutta sisustus rintamalla. Vapaa päiväkin tuntuu vapaa päivältä. Aamulla muksut kouluun ja yks työharjoitteluun ja sit minä aloitin hiljaisen siivouksen... Siippa tekee yö työtä ja päivät pitää saada nukkua niin siinäpä ei paljon imuria käynnistellä... eikä iltapäivään jaksa odottaa..Aamulla se on aloitettava..
 On se sitten ihanaa kun taas koti tuoksuu raikkaalta ja on siistiä...ainakin niin kauan kun lapset palaavat koulun penkiltä...
 Shoppailua on tullut harrastettua netin kautta.. ystävältä ostin ihanan virkatun liinan .. mustan ja passaa niin ihanasti mun pyöreälle pöydälle.
 Siivotessa huomasin että taidan hamstrata lautasliinoja ...Varsinkin tuommoiset printtiliinat on mun mieleen.. Tottakai niitä käytetäänkin .. (että voi ostaa sit uusia.)
 Vapaa päivän siivous session kruunaa sit tietysti kahvi hetki!!! Mikäs muukaan!!
Nautinnollista perjantai päivää ... 
Meillä on muuten täällä lumimaassa ja aah niin valkoista ja valoisaa!!
Palamisiin
STL

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sisustus takan tilasin viime jouluksi Hobby Hallista.. taitaa olla heidän mallistossa vieläkin.. Kovasti olen tykännyt! Siinä on semmoinen lämmitys "systeemikin" tai sit vaan saa ihailla liekkien loimua..

   Poista
 2. Ompa kaunis liina!

  Ja musta seinä,aih <3

  VastaaPoista